Prijzen

Er zijn verschillende pakketten te boeken bij Roosjes Klikdoosje. Welk pakket u kiest, hangt af van het aantal personen dat op de foto komt. Er is een basispakket, waarbij u de foto's binnen drie weken toegestuurd krijgt via WeTranfer, maar er is ook een luxepakket, waarbij u de foto's binnen drie weken ontvangt op een gepersonaliseerde USB-stick, met een foto van de fotoshoot erop.

U kunt bij Roosjes Klikdoosje ook extra producten bijbestellen met uw foto's erop. Denk bijvoorbeeld aan foto's op hout, een persoonlijke sleutelhanger en een harmonica-boekje met de mooiste foto's.

Alle fotoshoots is inclusief een mini album ter waarde van 19,95,-

- 1 Persoon, basispakket: 75,-

- Duoshoot/loveshoot basispakket: 82,50,-

- Gezinsshoot of groepsshoot (max 4 personen), basispakket: 97,50,-

- Zwangerschapsfotoshoot pakket 95,- inclusief 2 jurken die je mag gebruiken van roosjesklikdoosje. Wil je meer jurken komt daar een toeslag van
7,50 per jurk over heen

- Newborn fotoshoot pakket 112,50 ,-

- Newborn fotoshoot pakket (inclusief foto's van het in bad doen van jullie kindje voorafgaand aan de newborn fotoshoot) 127,50,-

* Extra personen bij een fotoshoot kan, daarvoor wordt 7,50,- per persoon in rekening gebracht.
* Bij een tweeling newborn fotoshoot komt er 25,- overheen

Boek zo vroeg mogelijk om teleurstellingen te verkomen. U kunt altijd proberen om last minute te boeken, ik kan dan echter geen garantie geven voor een plekje.

De afspraak staat vast als er een aanbetaling gedaan is van 50%.


© 2020 Roosjes Klikdoosje